MISIONI Krijimi i një IMAZH REAL E DINJITOZ për fasonistët shqiptar, dhe kjo gjë do të bëhet si brenda ashtu edhe jashtë Shqipërisë.
OBJEKTIVA Në vijimësi PERMIRESIM TE AKTEVE LIGJORE E NENLIGJORE, në favor të fasonistëve e që janë në vazhdën e reformave të Qeverisë, për këtë sektor.
REALIZIMI I LIDHJEVE TE QENDRUESHME ME TREGJET EUROPIANE te fasonistëve tanë nëpërmjet kërkimit e bashkëpunimit me aktorë apo parnerë të huaj e vendas.


KAPITULL I RI PER 2014 PUNESIMI
 

Gjergji Gjika
Kryetari i Dhomes se Fasonisteve te Shqiperise

 

Galeri ne Vite

2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008

 

CFA se bashke dhe me Shoqata fasonistesh ne Rajonin e Ballkanit

organizojne Takime B2B

Bizneset e Rajonit e ato Europiane kane shfaqur Interes per te kontaktuar e bashkepunuar me Kompanite Shqiptare qe operojne ne biznesin e Industrise Tekstile.

Cdo te premte gjate viti 2015
Ora 12 ne zyrate CFA-se

Ju jeni te mirepritur
Dhoma e Fasionisteve te Shqiperise

FTESA
CFA JU ofron nje

mundesi & bashkepunim

Konference Kombetare

E ARDHMJA E INDUSTRISE FASON NE SHQIPERI

Shkarko programin e Konferences si dhe broshuren
  BOTIME        
 

Edmond Sheshi
Sistemi Bankar Shqiperi

  Mbeshtetje per prodhuesit vendas   Kushtet e Reja per Investitoret
  Gj.Gjika Prodho dhe vishu shqip   NetRDA studim 2012 Fasoni ne Shqiperi   Kina nuk kercenon me
  L.Bekteshi profil AIDA   Bien Eksportet drejt Gjermanse   Fasoni Interes nga Gjermanet
  Xh.Matuka Ebusiness   Te kapim Ritmin Europian   Rruge Zgjidhje per Fasonin
  CFA Clusters & Competitiveness   Te drejtohemi per Europe   CFA Tregtia jashtme, Shqiperi
  CFA Industria tekstile & mjedisi   Lindja e Mesme, Mundesi Investimesh   Tex-Web standartet & certifikimi
  CFA Manuali i prokurimit publik   Tex-Web EU tregu dhe kushtet   I.Rembeci Ekonomia 2014
 
nnnnnnnnn